China Natuurlijk Houten Vernisje Fabrikant

                                   VicWin Houten Co., Ltd

                                   Onophoudelijk om de Betrouwbare Partner van Onze Klant te zijn

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Indonesian
Thuis

Vicwin Wood Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaten
Van Goede Kwaliteit Natuurlijk Houten Vernisje te koop Van Goede Kwaliteit Okoume Houten Vernisje te koop
Één van de redenen die wij hebben beslist om van Vicwin opdracht te geven tot waren de grote klantendienst en de snelle levering.

—— Hasan

Ik waardeerde werkelijk de goede kwaliteit van uw Sycomoor & ook uw harde werken door uit het gehele proces. Dank u.

—— Karl

De kwaliteit en de dienst van Vicwin zijn vooral goed zodat ik nooit opnieuw zal aarzelen indien nodig te kopen!

—— Herlina

Ik ben online Chatten Nu

Vicwin Wood Co., Ltd

De houten Werf van het Vernisjelogboek
Logboekwerf De houten Werf van het Vernisjelogboek
1 2 3 4 5 6 7
Productielijn profiel

Vlakke Besnoeiing - de vernisjes worden geproduceerd uit logboeken die in half worden gesneden, in de lengte. De elke helft wordt dan bewogen afwisselend op een vervoer tegen een stationair mes creërend dunne stroken van vernisje met gelijkaardige korrelpatronen. Deze stroken zijn samen terug later gelijmd om gehele bladen van verbonden vernisje te creëren.

 

Roterende Besnoeiing - de vernisjes worden geproduceerd wanneer het volledige logboek door een computergestuurde hydraulische draaibank bij hoge snelheid tegen een gespecialiseerd mes wordt gedraaid. Deze die methode, algemeen voor triplex productie wordt gebruikt, resulteert in een ononderbroken lint van vernisje dat als „gehele stukken“ kan worden verlaten, maar meer in het algemeen in gespecificeerde breedten gesneden die later in een verbonden vernisje zullen worden samengevoegd.

 

Gesneden spleet - de vernisjes zijn gelijkaardig aan de „vlakke hierboven besproken besnoeiing“, nochtans worden de logboeken in de lengte gesneden in kwarten, en bij een 90 graadhoek aan de korrel dan gesneden om eender welke onregelmatigheden in het hout te minimaliseren. Deze methode leidt fijn tot een potlood-strook effect, en is over het algemeen gereserveerd (samen met vlak-besnoeiingsvernisjes) voor hogere rangen van paneel.

O & O-profiel

Bij VicWin-Hout, hebben wij een goed georganiseerd milieu van onderzoek en ontwikkeling, met principieel van het begrip van beheer, een wetenschappelijke logica gecreeerd en de technische benaderingen die behulpzaam zijn, eigentijds, moedigen en verantwoordelijk aan de steeds grotere behoeften van klanten aan. De productie van vernisje vereist een nauwgezette selectie van grondstoffen en verdere verwerking. De R&D-afdeling van de Houten Groep van VicWin zal deze verwachtingen blijven vervullen aangezien het nieuwe producten en technologieën blijft nastreven.

Contactgegevens
Vicwin Wood Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Tate Wei

Tel.:86-769-33203585

Fax:86-769-81263120

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Bekijk meer over ons :  Ongeveer ons   Kwaliteitscontrole
Copyright © 2013 - 2020 naturalwoodveneer.com. All rights reserved.